Home Editörün Seçtikleri Edremit ve Burhaniye’de 873 gram uyuşturucu ele geçirildi

Edremit ve Burhaniye’de 873 gram uyuşturucu ele geçirildi

0
514

Balıkesir’İn Edremit ve Burhaniye ilçelerinde polisin yılbaşı öncesi düzenlediği operasyonda 873 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre bir istihbaratı değerlendiren Edremit Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince Burhaniye ilçesinde yapılan çalışmada S.T, E.R.Y ve Y.Y.ye ait ikametlerde narkotik köpeği eşliğinde arama yapıldı.

  Arama sonrasında toplam 256,04 gr metamfetamin maddesi, 2 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 12 adet fişek, suçtan elde edildiği düşünülen 650 TL nakit para ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., E.R.Y. ve Y.Y. gözaltına alındı.

  Edremit ilçesinde de yapılan operasyonda N.D.’nin aracında gizlenmiş olarak 205.73 gram esrar maddesi ele geçirildi. N.D. gözaltına alındı.

  Edremit ilçesinde yapılan bir diğer operasyonda ise 2020 yılında ele geçirilen ve yılbaşında satışa sunulmaya hazırlandığı tahmin edilen 412 gram toz esrar ele geçirildi. Araçta bulunan S.Ö. polis tarafından gözaltına alındı.

  3 operasyonda gözaltına alınan toplan 5 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.