EDREMİT DİYANET GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEN OTİZM FARKINDALIK ZİYARETİ

Edremit Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü ‘Dünya Otizm Farkındalık Günü’ dolayısı ile Gençlik Koordinatörü Bahtiyar Pehlivanoğlu ve Üzeyir Emir tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

0
330

Edremit Hamiyet-Feridun Sözen Eğitim Uygulama Okuluna gerçekleştirilen ziyarette Okul Müdürü Altan Demirel, Müdür Yardımcısı Özlem Koç, Selcan Ertek, öğretmen ve öğrencilere karanfil verildi.

Gençlik Koordinatörü Bahtiyar Pehlivanoğlu, “Toplumumuzda herhangi bir açıdan engeli olan bireylerin kendi şartları içerisinde mutlu olmalarını sağlamak ve otizmin bir hastalık değil farkındalık olduğuna dikkat çekmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdik. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü vesilesi ile Okul Müdürümüze bize bu imkanı verdiği için çok teşekkür ediyor, fedakar öğretmenlerimize ve bu okulda öğretmenlik yapan kıymetli eşimin de gününü kutluyorum.” dedi.

Öğretmen ve öğrencilere karanfil verildikten sonra ziyaret sona erdi.