Perşembe, Mart 28, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriEmniyet Teşkilatında Terfi Heyecanı

Emniyet Teşkilatında Terfi Heyecanı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli, üst rütbeye terfi eden personele yeni rütbeleri takıldı.

Balıkesir Polisevinde düzenlenen Rütbe Terfi Törenine Vali Hasan Şıldak, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Kemal Turan, Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Vali Yardımcıları Ergün Güngör ve Mustafa Çek, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu, Ayvalık Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Murat Karausta ve rütbe alan personel ile aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende yaptığı konuşmada rütbe alan personeli tebrik eden Şıldak kendilerine görevlerinde üstün başarılar diledi. Sağlık teşkilatı ile birlikte pandemi mücadelesini etkili ve başarı şekilde yürüten emniyet teşkilatına teşekkür eden Şıldak törende yaptığı konuşmada, “Tedbirlerin hayata geçirilmesini sağlayan bir misyonla bu görevin üstesinden geldiniz. Her birinizi tekrar tebrik ediyorum. Rütbe alan bütün meslek mensuplarına görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Her türlü suç ve suç unsuruyla, kaçakçılıktan teröre, organize suçlardan asayiş suçlarına, trafikle ilgili konulardan kamu huzurunu ve güvenliğini tehdit eden geniş kapsamlı alanlara nüfuz eden, yetki ve görev alanınızda Allah sizi yalnız bırakmasın.” diye konuştu.

Törende daha sonra bir üst rütbeye terfi eden personele Vali Hasan Şıldak, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Kemal Turan, Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Vali Yardımcıları Ergün Güngör ve Mustafa Çek, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu, Ayvalık Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Murat Karausta tarafından yeni rütbeleri takıldı.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments