Cumartesi, Nisan 20, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriAK Kadınları, sosyal projelerine bir yenisini daha ekledi.

AK Kadınları, sosyal projelerine bir yenisini daha ekledi.

-

AK Parti Edremit İlçe Kadın Kolları Yönetimi, partinin ve hükümetin çalışmalarını halka anlatma görevinin fazlasını yaparak, kültürel, sanatsal ve sportif çalışmaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili topluyor.

Edremit’in AK Kadınları, sosyal projelerine bir yenisini daha ekledi. 44 öğrencinin eğitim gördüğü Edremit Ağa Cami Kur’an Kursu için çalışma yapan AK Kadınlar, ‘Geleceğin Sporcu Hafızları’ isimli sosyal sorumluluk projesi hazırladı. AK Parti Edremit İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Çilem Adıgüzel’in başkanlığını yürüttüğü proje kapsamında, Kur’an kursu öğrencileri için tenis masası ve yeterli miktarda top temin edildi.

‘GELECEĞİN SPORCU HAFIZLARI’
Çocuk ve gençlerin öğrenirken sporu ihmal etmemeleri hedeflenen proje dahilinde, tenis masasının kurulumunu AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok ve Çilem Adıgüzel yaptı. AK Kadınlar, daha sonra eğitimciler ve öğrencilerle birlikte masa tenisi oynadı.
Göreve geldikleri günden itibaren çalışmaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle takdir toplayan Edremit’in AK Kadınları, önemli gün ve haftalarda da farkındalık çalışmalarıyla gündemde kalıyor.

“DAHA YAPILACAK ÇOK İŞ VAR”
Hayata geçirdikleri ‘Geleceğin Sporcu Hafızları’ projesi ile ilgili konuşan Başkan Esrah Gönüldok, “AK Kadınlar olarak ilçemizde ‘Daha Yapılacak Çok İş Var’ sloganımız ile çalışmalarımızı ve sosyal sorumluluk projelerimizi hız kesmeden devam ettiriyoruz. Son projemiz ile 44 çocuğumuzu sevindirmenin heyecanını yaşıyoruz. Amacımız, öğrenen çocuklarımızın ve gençlerimizin spordan uzak kalmamaları. Bunun için de çalışmalarımız devam edecektir. Siyaset gözetmeksizin yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projelerimize ve tüm çalışmalarımıza katkı sağlayan başta İlçe Başkanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”
AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ise, “AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, sınır tanımayan hizmet aşkı ile gönüllere dokunuyor. İlçe Yönetim Kurulumuz, Yürütme Kurulumuz, İlçe Kadın Kollarımız, İlçe Gençlik Kollarımız ve Mahalle Başkanlıklarımız koordinasyon içinde çalışmalarını sürdürürken, güzel projeleri ile de dikkat çekiyor. Kadın Kollarımızın hayata geçirdiği bu sosyal sorumluluk projesi ile 44 çocuğumuzun gönüllerine dokunduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bizler hiç bir sosyal sorumluluk projemizde ve sosyal çalışmamızda siyaset gözetmiyoruz. AK Parti, vizyonu ve misyonu ile insan odaklı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kutlu hedeflerimize ulaşmak için Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ‘Durmak Yok Yola Devam’ diyoruz” diye konuştu.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete