Salı, Nisan 16, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriAYVALIK’TAN GİDEN YARDIMLAR ÇOCUKLARA ULAŞTI 

AYVALIK’TAN GİDEN YARDIMLAR ÇOCUKLARA ULAŞTI 

11 ilimizde meydana gelen depremin ardından yaraların sarılması amacıyla daha ilk günden kent genelinde yardım amacıyla seferberlik ilan eden, 19 tır ve kamyon dolusu yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştıran Ayvalık Belediyesi çalışanları, bu kez çocukların yüzünü güldürecek bir çalışmaya imza attı.

Belediye çalışanlarının kendi olanaklarını kullanarak topladıkları yardımlar bir çığ gibi büyüdü. Deprem bölgesinde acılar unutulmasa da, bir nebze olsun yüzlerinin gülmesini sağlamak amacıyla, kırtasiye ihtiyaçları, bunun yanında her yaşa uygun oyuncaklar çocuklarımızı mutlu etti. Onların mutluluğu bizlerin yardım kampanyasına dört elle sarılmamızın mutluluğunu ikiye katladı.

Ayvalık Belediyesi ekibi; Ege Tiyatrolar Birliği’yle birlikte deprem bölgesinde zor koşullarda da olsa yaşamlarını, çadır ve konteynerlerde sürdüren çocuklarla buluştu. Ekiptekiler çocukların şarkılarına eşlik etti. 6 Mart günü Hatay’da (Antakya) çadır kentte başlayacak olan eğitim dönemi öncesi, çocukların sıkıntıları ve dertleri dinlendi, okul ihtiyaçları giderildi.

Ayvalık Belediyesi Başkanı Mesut Ergin, “Yarının büyükleri, geleceğin teminatı çocuklarımızın yüzü güldü, onlar mutluysa bundan daha güzel ne olabilir ki. Gözümüz yolda olsa bile kulağımız her daim onlardan olacak. Onlar isteyecek biz yine gelecek, yine geleceğiz” dedi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments