Cuma, Mart 29, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriErbakan: “Milletimiz 14 Mayıs’ta gerekeni yapacaktır”

Erbakan: “Milletimiz 14 Mayıs’ta gerekeni yapacaktır”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, “Her geçen gün Cumhur İttifakı’na ve Yeniden Refah Partisi’ne teveccüh giderek artıyor. İnşallah milletimiz 14 Mayıs’ta gerekeni yapacaktır. Cumhur İttifakı’nı seçimlerden zaferle çıkaracaktır.” dedi.

-

Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, bayramın 2. gününü seçim bölgesi İstanbul’da geçirdi.

Eyüp Sultan ve Zeytinburnu’nda halkla buluşan Genel Başkan Erbakan, seçim irtibat bürosu açılışları yaptı, Milli Görüş banisi Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabrini ziyaret edip dua etti.

Genel Başkan Erbakan,  bayramın ikinci günü ilk olarak Eyüp Sultan türbesini ziyaret edip dua etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Erbakan, bol bol fotoğraf çektirdi.

‘Milletimiz 14 Mayıs’ta gerekeni yapacaktır’

Milletvekili adayları ve Genel Başkan yardımcıları ile sevgi yürüyüşünde bulunan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 Erbakan, “Aynen Erbakan Hocamızın yaptığı gibi Ebu Eyyüb El Ensari Hazretlerinin türbesinde dua ederek manevi olarak seçim startını vermiş olduk. Eyüp’lülerin ve İstanbulluların bizlere ve Cumhur İttifakı’na büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Her geçen gün Cumhur İttifakı’na ve Yeniden Refah Partimize teveccüh giderek artıyor.  İnşallah milletimiz 14 Mayıs’ta gerekeni yapacaktır. Cumhur İttifakı’nın seçimlerden zaferle çıkartacaktır.” dedi.

Merhum Necmettin Erbakan’ın kabri başında dua etti, partililerle bayramlaştı

İstanbul 2. bölge 1. sıra milletvekili adayı olan Genel Başkan Erbakan, Eyüp Sultan programı sonrası merhum babası eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın Zeytinburnu Merkez Efendi Mezarlığında bulunan kabri başında ziyaret etti.

Kur’an-ı Kerim’in okunduğu dua programı sonrası partililerle bayramlaşan Genel Başkan Erbakan, burada yaptığı açıklamada, “Erbakan hocamıza ve ailemizden ahirete intikal eden bütün geçmişlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz. Tabii kendileriyle birlikte bütün gazilerimize, şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu mübarek ramazan bayramı vesilesiyle merhum Erbakan Hoca’mızın kabrinde teşkilatımızla bir bayramlaşma programını gerçekleştirdik. Cenabı Allah hayırlı eylesin. Tabii kendisini rahmetle, özlemle anıyoruz. Hayır ediyoruz. Bizlerin de onun açmış olduğu yolda yürümemizi Cenabı Allah inşallah nasip etsin. Tabii ki bu vesileyle bütün İslam aleminin, aziz milletimizin, tüm izleyicilerin de mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Cenabı Allah nice bayramlara, sağlık, huzur içerisinde inşallah hep birlikte ulaşmayı nasip etsin. Çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

PKK’nın açıktan seçim kampanyası yaptığı 7’li masaya geçit yok!

 Dr. Fatih Erbakan sonrasında Zeytinburnu’na hareket ederek Seçim İrtibat Büromuzun açılışına katıldı.

Açılışta coşkulu bir kalabalığa hitap eden Erbakan, milletin derdine derman olacak kadroları, Milli Görüş’ü Meclis’e taşıyacaklarını belirterek şöyle konuştu:

“Milli Görüş prensiplerini uygulamak üzere 14 Mayıs’ta Yeniden Refah Partimizi Meclis’e taşıyacağız inşallah. 14 Mayıs’ta milletimiz, terör örgütü PKK’nın, FETÖ’nün her gün destek videosu yayınladığı 7’lı masaya asla geçit vermeyecektir. Almanya Düsseldorf’ta PKK elebaşısı Cemil Bayık’ın açık bir şekilde seçim kampanyası yürüttüğü, destek istediği Sayın Kılıçdaroğlu ve 7’li masaya geçit vermeyecektir. ‘Okul öncesi 5 yaşındaki çocuğa Kur’ân öğretmek de neymiş? Bu çağdışılıktır. Taliban zihniyetidir’ diyenlere gereken dersi verecektir. Ayasofya’yı yeniden müze yapacağız diyenlere, diyanet işlerini inanç işleri başkanlığı yapmak isteyenlere milletimiz geçit vermeyecektir.”

Teşkilatlarla beraber sevgi yürüyüşü yapan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, burada da vatandaşlarla  bol bol fotoğraf çektirip bayramlaştı.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete