Cumartesi, Eylül 7, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriHayallerinin peşinden gidenler piknikte buluştu…

Hayallerinin peşinden gidenler piknikte buluştu…

-

https://youtu.be/bOaYxB7N9yQ?si=8Nf_ZpXcBj-RcvTz

Renklerin peşinden koşarak hayallerini gerçekleştirmek isteyen Edremit Halk Eğitim Merkezi Resim Kursu kursiyerleri, Zeytinli ’de aileleri ile birlikte piknikte buluştu.
Hayat ve çalışma şartları nedeniyle, resim yapma hayallerini bir türlü gerçekleştiremeyen ve emekli olduktan sonra bu hayallerini gerçekleştirmek için Eylül 2023 yılında Halk Eğitim Merkezi’nin Balmek’de açtığı resim kursuna katılan kursiyerler yıl sonu yaklaşırken aileleri ile birlikte Zeytinli ’deki Küreci Aile Piknik Alanı Alpaslan’ın yerinde bir araya gelerek yorgunluk attı.
Kurs eğitmeni Murat Kerimcan Cinokur tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Eda-Ali Süzmen çiftinin çocukları, Zeytinli çayı kenarında ayaklarını suya sokup, hamak keyfi yaparken, kursiyerler de eşleri ile birlikte Keziban Köse’nin eşi Ses sanatçısı Harun Köse’nin karaoke şarkıları ile coştular. Harun Köse’ye eşi Keziban Köse, Soner – Zekiye Göktürk, Mualla Kurşunlu eşlik ederek Türk Sanat Müziğinin sevilen şarkılarını seslendirdi.
Renklerin peşinden koşarak hayallerini gerçekleştirmek için zamanı değerlendiren kursiyerler Hanife Işık’ın eşi Yakup Işık’ın hazırladığı mangal pişirdiği ve semaverde pişen çayları içerek doyumsuz bir gün geçirdi.
Kursiyerler ve aileleri, pikniği düzenleyen Resim Kursu öğretmeni Murat Kerimcan Cinokur’a çok teşekkür etti.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete