Cumartesi, Eylül 14, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriBaşkan Ertaş, bir köpeği sahiplendi

Başkan Ertaş, bir köpeği sahiplendi

-Balıkesir’in Edremit ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, başıboş bir köpeği sahiplendi.

 Balıkesir’in Edremit ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, başıboş bir sokak köpeğini sahiplenerek belediye önüne koydurduğu kulübede bakacak.

Sokakta başıboş olarak dolaşan siyah renkli köpeği sahiplenen Ertaş,, bölgenin yöresel ürününden esinlenerek zeytin ismini verdi.

Belediye Başkanlık girişine konulan kulübede bakacağı köpekle yakından ilgilenen Ertaş, köpeğe çip takılması için gerekli yasal işlemleri de başlattı.

Gazetecilere yaptığı açıklamada ‘Zeytin’ adını verdiği köpeğin artık kendileri ile birlikte olduğunu belirten Ertaş: “Zeytin bizim artık Edremit Belediyemizde bizimle birlikte bir beraber yaşayacak bir dostumuz oldu. Onun bakımlarını yapacağız, karnını doyuracağız ve sokaktaki yaşayan dostlarımıza, canlarımıza bakışımızı buradan zeytinle birlikte tüm Edremit’e Balıkesir’e ve Türkiye’mize duyuracağız.” dedi.

Sokaktaki sahipsiz hayvanlarla ilgili bundan sonra daha hassas olacaklarını ifade eden Ertaş şunları kaydetti:

“Edremit’in zeytinin de siyah olmasından dolayı arkadaşlarımız zeytin olsun ismi diye düşündüler. Gerçekten de ismine de yakıştı. Siyah olması siyah zeytin ve Edremit’in başlıca bilinirliği yüksek olan zeytinimizin ismi olması dolayısıyla isminin zeytin olmasını uygun gördük.”

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments