Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde (BUBFA) bu yıl 2. kez düzenlenen öğrenci kulüpleri tanıtım günü, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, Fakülte Sekreteri Ahmet Özcan ve kulüplerin danışman hocaları etkinlik boyunca her bir kulüple yakından ilgilendi.

Dekan İlban, kulüplerin önemine vurgu yaparak şunları ifade etti: “Öğrenci kulüplerimiz, gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayan önemli platformlar. Tüm kulüplerimizi bu güzel faaliyetleri için tebrik ediyor, öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Öğrenci kulüpleri tanıtım gününü her yıl düzenli olarak yaparak geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz.”

Tanıtım günü kapsamında, Türkoloji Kulübü tarafından 23 Ekimde TUSAŞ’a yapılan hain saldırıya karşı duyarlılık göstermek amacıyla katılımcılara siyah kurdeleler verldi.

İlban, kulüp üyelerine bu duyarlı davranışlarından dolayı kulübe teşekkür etti.

Tanıtım gününde BUBFA bünyesinde bulunan 10 kulüp yer aldı. Etkinlik sonunda, Girişimcilik Kulübü 127, Uluslararası Ticaret Kulübü 250, Gastronomi Kulübü 168, Bankacılık ve Finans Kulübü 105, E-spor Kulübü 57, Turizm Kulübü 96, Rekreasyon Kulübü 99, Türkoloji Kulübü ise 50 yeni üye kaydı yaptı.