Çarşamba, Nisan 24, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriAK EDREMİT BÜYÜK BULUŞMAYA HAZIR

AK EDREMİT BÜYÜK BULUŞMAYA HAZIR

-

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir mitingi ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirerek büyük buluşmaya hazır olduklarını gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Balıkesir Kuva-yi Milliye Meydanı’nda gerçekleştireceği miting için AK Parti İl Başkanlığı başta olmak üzere şehrin 20 ilçesindeki AK Parti teşkilatlarında hummalı şekilde hazırlık çalışmaları yürütülüyor. Büyük buluşmaya yoğun bir kalabalık ile katılma çabası içerisine giren AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, genişletilmiş istişare toplantısı yaptı. İlçe Başkanı Ekrem Umutlu öncülüğünde gerçekleşen toplantıya, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönülduk ve ekibi, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 3 kademe Mahalle Başkanlıkları katıldı.
AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı’nın büyük buluşmaya adeta çıkarma yapacağını kaydeden İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, tüm Edremit halkını 8 Ekim’de Balıkesir Kuva-yi Milliye Meydanı’na davet etti. AK Parti’nin kurulduğu günden bu güne hedefleri doğrultusunda istikrarlı şekilde yoluna devam ettiğini vurgulayan Ekrem Umutlu, “AK Parti, Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda istikrarlı bir şekilde yürümeye devam ediyor. Dünya Liderimiz 3 yıl aradan sonra ilimize geliyor ve özlemimiz sona erecek. Bu büyük buluşmaya AK Edremit Ailesi olarak yoğun bir tempoyla hazırlanıyoruz. Tüm duyuru yöntemlerini kullanarak ilçe halkımızı büyük buluşmaya davet ediyoruz. İnşallah 8 Ekim günü Edremit’ten Balıkesir’e çıkarma yapacağız. Miting için ilçemizden Balıkesir’e ücretsiz araçlar kaldırılacaktır. Bu vesile ile tüm halkımızı büyük buluşmaya davet ediyoruz. AK kadrolarımız büyük buluşmaya hazır” dedi.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete