Cuma, Nisan 19, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriAnadolu Lisesi öğrencileri Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü kliple kutladı

Anadolu Lisesi öğrencileri Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünü kliple kutladı

-

Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Celal Toraman Anadolu Lisesinin öğrencileri, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü dolayısıyla klip hazırladı.

Okulun 300 öğrencisinin katılımıyla efektler kullanılarak hazırlanan klip, sosyal medyada yayınlandı.

Celal Toraman Anadolu Lisesi Müdürü  Müdürü Orhan Basat öğrencilerin bu harikulade çalışmasından dolayı gururlandığını belirterek, “Celal Toraman Anadolu Lisesi olarak cumhuriyetimizin 100’üncü yılını coşkuyla kutlayacağı. Bununla ilgili hazırlıkları öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz yaptı. Güzel bir karografi gerçekleştirdiler. Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır bir karografii ile cumhuriyetimizi kutlayacağız. Daha nice 100’üncü yıllara cumhuriyet” diye konuştu.

Öğrenci Ali Karasuluoğlu da “Bu etkinliğimizde Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasını atarken dikkat çekmek istedik aslında ne kadar ulu bir çınar olduğunu cumhuriyetimizin 100’üncü yılında. Beklediğimizden daha da güzel görsel şölen çıktı.  Bize yardımcı olan yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Öğrencilerden Beyza Kalafat ise şunları söyledi: “Etkinliğimizi yaparken hem çok gururlandık hem de çok heyecanlandık, yorulduk. Ama sonunda amacımıza ulaştık. Bizim için çok gurur verici, çok heyecanlandırıcı ve çok coşkulu etkinlikti. 29 ekime yakışır bir etkinliğimiz oldu.”

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete