Cuma, Mart 29, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriATATÜRK, BURHANİYE’DE ANILDI

ATATÜRK, BURHANİYE’DE ANILDI

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 82. yıldönümünde Burhaniye’de düzenlenen törenle anıldı. 10 Kasım anma programı Cumhuriyet meydanında düzenlenen çelenk töreniyle başladı.

Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Garnizon Komutanı Topçu Bin. Mustafa Kıraç’ın Atatürk anıtına çelenk bırakmasının akabinde, siyasi parti ve derneklerin temsilcileri de Anıta çelenklerini sundu.

Çelenk töreni sonrası saatler 9.05 gösterdiğinde Mustafa Kemal Atatürk için 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Tüm Burhaniye’de sirenlerin eşliğinde yapılan saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı okundu.

Kemer Anadolu Lisesi Öğretmeni Mehmet Özer’in günün anlam ve önemine yönelik yaptığı konuşma sonrası Kemer Anadolu Lisesi Öğretmeni Birgül Sunal ve Kemer Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Yılmaz’ın okuduğu şiirlerden sonra anma programı son buldu.

Anma programına ayrıca Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Birinci’nin akabinde Jandarma Komutanı, Emniyet, Müdürü, ilçe protokol amir ve müdürleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.    

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments