Cuma, Mart 29, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriBaşarılı ve gayretli şoförlere ödül

Başarılı ve gayretli şoförlere ödül

-

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma A.Ş., belediye otobüslerinde göstermiş oldukları örnek davranış, başarılı ve gayretli çalışmaları ile dikkat çeken şoförlerini ödüllendirerek motivasyonlarını yükseltiyor.

20 ilçede toplamda 174 araç, 250 şoför ile 950 hatta hizmet veren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Toplu Taşıma A.Ş., şoförler hakkında çağrı merkezine gelen teşekkür mesajlarını tek tek değerlendiriyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatıyla, 444 40 10 numaralı çağrı merkezine en çok teşekkür çağrısı alan şehir içi halk otobüsü şoförü Elçin Adışen ödüllendirildi.
Başkan Yılmaz’ın adına, şoför Elçin Adışen’e ödülünü takdim eden Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. Genel Müdürü Atınç Akıncı, kendileri için önemli olanın şoförlerin her zaman güler yüzle vatandaşlara hizmet edilmesi olduğunu söyledi. Müdür Akıncı, “Vatandaşların daha kaliteli ve daha güvenli bir şekilde seyahatlerini gerçekleştirebilmeleri için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz” dedi.
Yolculara gösterdiği güler yüz ve kaliteli hizmet sebebiyle ödüle layık görülen Elçin Adışen, “En çok teşekkür mesajı alan şoför olarak çok mutlu oldum. Teşekkür alan sadece ben değilim birçok arkadaşımız da teşekkür mesajları alıyor. Ama bu ay en çok teşekkür mesajını ben aldım. Bizimle yakından ilgilenen Başkanımız Yücel Yılmaz’a da teşekkür ediyorum” dedi.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete