Salı, Nisan 16, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriCanlı: “Gurur duyuyoruz!”

Canlı: “Gurur duyuyoruz!”

-

Edremitli genç sporcu Yağız Baygın, teniste başarıla devam ediyor. Edremit Belediyesi’nin destek verdiği genç sporcu son olarak katıldığı Çanakkale Troya Cup’ta şampiyon oldu.

Edremitli genç sporcu Yağız Baygın teniste elde ettiği başarılar ile ilçenin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Edremit Belediyesi’nin destek verdiği genç sporcu son olarak 7- 13 Ağustos tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu kontrolünde yapılan Çanakkale Troya Cup T100 Tenis Turnuvası’nda toplam 62 sporcunun yer aldığı 18+ kategorisinde şampiyonluğa ulaştı. Yağız Baygın şampiyonluğun ardından Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı’yı ziyaret ederek şampiyonluk yolunda kendisine duydukları güven ve verdikleri destek için Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı’ya teşekkür etti.

Başkan Yardıcısı Canlı, genç sporcuyu tebrik etti. Edremit Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteklerin devam edeceğini belirterek “Toplamda 62 sporcunun katıldığı turnuvada grubundaki tüm maçlarını kazanarak şampiyon olan genç sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

tayfuncanlı #şampiyon #tenis

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete