Cuma, Mart 29, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriCHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'den mitinge davet

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’den mitinge davet

Bir dizi ziyaretler için Balıkesir’in Edremit ilçesine gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ve Parti Meclisi Üyesi Deniz Demir, pazar günü yapılacak olan “milletin sesi” mitingi ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni bir süreci Balıkesir’den başlatacağını söyledi.
Adıgüzel, belediyede gazetecilere yaptığı açıklamada, Pazar günü yapılacak mitingin hazırlıklarının tamamlandığını bildirdi.
24 Temmuz pazar günü Balıkesir Kuvayi Milliye Meydanı’nda düzenlenecek olan “milletin sesi” mitinginin organizasyonu için bir haftadır bölgede olduklarını ifade eden Adıgüzel: “Balıkesir’in bütün sokaklarında milletvekillerimiz var. Balıkesirlileri mitinge davet ediyorlar. Aslında milletin sesini yükseltmeye, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sesine ses vermeye davet ediyorlar.”dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’den yeni bir süreci başlatacağını öne süren Adıgüzel: Balıkesir’den Kuvayi Milliye şehrinden başlattığı bu mitingle ve devamında önümüzdeki hafta Erzurum sonra Edirne’de ve Türkiye’nin dört bir yanında yapacağı grup toplantılarıyla da yeni bir süreci başlatıyor ve tüm Türkiye’ye sorunların nasıl çözüleceğini anlatacak.” açıklamasını yaptı.
Adıgüzel, körfez ve Balıkesir halkını mitinde davet etti.
RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments