Cuma, Mart 29, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriCİNNET GETİREN GENÇ, ANNE VE BABASINI ÖLDÜRDÜ

CİNNET GETİREN GENÇ, ANNE VE BABASINI ÖLDÜRDÜ

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 35 adet suç kaydı bulunan ve cezaevinden izinli çıktığı öğrenilen 20 yaşındaki gencin anne ve babasını öldürdüğü iddia edildi

-

İddiaya göre cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Mert D., anne ve babasının boğazını evlerinin balkonunda kesici alet ile keserek öldürdü.
Alınan bilgiye göre, Edremit Cennetayağı Mahallesi 781 sokakta bulunan 5 katlı binanın 4. katında kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, ikametin kapısını çalmaya başladı. Kapı açılmayınca ekipler, bitişikteki yan dairenin camından eve girdi.
Evin balkonunda bir kadın ve bir erkeğin kanlar içindeki cansız bedenleri ile karşılaşıldı. Bu sırada olay yerinde kapıda güvenlik önlemi alan polis ekibi de cinayet zanlısı Mert D.’yi evden çıkmak isterken yakaladı.
Oğullarının bıçaklı saldırısına uğrayan anne Sevgi (46) ve baba Şenol Diplen’nin (47) cenazeleri olay yerinden alınarak ileri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.
Sabah saatlerinde ise cinayet şüphelisi Mert D. geniş güvenlik önlemleri altında Edremit Adliyesine getirildi. Şüpheli Mert D’nin bir süre önce İzmir T Tipi Kapalı Cezaevinden izinli olarak çıktığı ve uyuşturucu madde kullanımı dahil 35 ayrı suç kaydı dosyası bulunduğu öğrenildi.
Cinayetin işlendiği Özçelik Apartmanı Yöneticisi yöneticisi Tamer Demirsatan, “Dün akşam sesleri duyduk. Bağırma, çağırma, ‘imdat yetişin’ diye bayan sesi. Sonradan polise haber verdik 155’e. Polis geldi, kapıyı zorluyoruz açılmıyor. Yan komşudan balkondan girdiler. Kanları görmüşler yerde. Kapıyı açtılar çocuğu çıkarttılar dışarıya. Annesini, babasını öldürmüş. Bıçakla kesmiş herhalde.” diye olayı anlattı.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete