Cuma, Mart 29, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriDeneyimli siyasetçi Mehmet Ertaş, saha çalışmalarını tam gaz sürdürüyor

Deneyimli siyasetçi Mehmet Ertaş, saha çalışmalarını tam gaz sürdürüyor

-

CHP Edremit Belediye Başkan Aday Adayı olan tecrübeli siyaset adamı ve 2014 – 2019 yılları arasında Edremit Belediye Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Mehmet Ertaş, CHP, Gençlik yıllarından başlayarak Edremit İlçe Başkanlığı da olmak üzere partide çeşitli dönemlerde önemli görevler alan, üç dönem gibi uzunca bir süre Edremit Belediye Meclis Üyeliği yapan ve bir dönem de birlikte Meclis Üyeliği görevinde bulunduğu Bayram Kayahan’ı ziyaret etti.

Ertaş yaptığı açıklamada; “Edremit Ticaret Odasında da bir dönem birlikte görev yaptığımız ve halen Edremit Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevini başarıyla devam ettiren, Edremit’imizde başarılı bir ticaret hayatına sahip, değerli büyüğümüz ve yol arkadaşımız olan Bayram Kayahan abimizle önümüzdeki yerel seçim süreci ve siyasi havayı değerlendirdik. Hep birlikte Edremit’imizin bütün değerlerini en üst seviyelere çıkarmaya kararlı olduğumuzu belirttik.” dedi.

ERTAŞ; “TERÖRÜNHER TÜRLÜSÜNE LANET OLSUN”

CHP Edremit Belediye Başkan Aday Adayı ve tecrübeli siyaset adamı Mehmet Ertaş ve ekip arkadaşlarından Necmi Dönmez ve Coşkun Taşkın, Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde 12 vatan evladının bölücü terör örgütü PKK’nın hain ve kalleşçe yaptığı saldırı sonucunda şehit verilmesi dolayısıyla, Edremit Cumhuriyet Meydanında Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığınca yapılan basın açıklamasına katıldı.

Terörün her türlüsünü lanetleyerek aziz şehitlerimizi rahmetle andıklarını ifade eden Ertaş, bu verilen şehitlerin son olması temennisinde bulundu.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete