Salı, Mart 19, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriEdremit AK Parti’ye Aday Adayı Ziyaretleri Devam Ediyor

Edremit AK Parti’ye Aday Adayı Ziyaretleri Devam Ediyor

-

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu; AK Parti Balıkesir Milletvekilliğine aday adaylığı sürecinin 22 Mart 2023 Çarşamba günü, saat 17.00’a kadar uzatıldığını söyledi.
AK Parti’den Balıkesir milletvekilliğine aday adaylığı için başvurular devam ettiğini hatırlatan Başkan Umutlu, “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde milletvekili aday adayları çıkmaya devam ediyor. Şu ana kadar Aday adaylığı başvurusu yapan ve Edremit AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden aday adaylarından Cumhur Yılmaz’a, Elvan Bahadır Göktepe’ye, Funda Övünç’e, Necdet Uysal ‘a, Mehmet Aydemir’e, Eşref Uslu’ya, Abdullah Altıntaş’a , Musa Yılmaz’a, Hacer Ertürk’e , Emine Ergün Erol’a, Betül Akın’a, Gökben Karakaş’a, Ramazan Zeybek’e,Mehmet Targal’a, Talha Yurdakök’e, Esengül Yıldırım Dalkıran, Cihan Güreşçioğlu’na aday adaylıklarının hayırlı olmasını diliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 2023 hedefleri doğrultusunda ülkemizi ve şehrimizi aynı heyecanla daha yüksek bir seviyeye taşımak, halkımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirmek adına AK Parti’den milletvekilliği aday adayı olan herkesi tebrik ediyorum. “dedi.

Başkan Umutlu; “ AK Parti olarak başarımızı birlik ve beraberliğimizden, gücümüzü de milletimizden alıyoruz. Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ederek; ülkemizi daha ileriye taşımak için mücadele veriyoruz. 14 Mayıs’ta da Cumhur İttifakı olarak; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Kadın, erkek, yaşlı, genç hep beraber bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep beraber Türkiye olacağız.” Diye konuştu.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete