Perşembe, Mart 28, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriMarket çalışanları zehirlendi

Market çalışanları zehirlendi

-

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 2 ayrı market zincirine ait Altınkum Mahallesi şubelerinde çalışan 28 kişi yedikleri öğle yemeğinden zehirlendiği iddia edildi.

Yedikleri öğle yemeği sonrası yoğun mide bulanması, kusma ve baş dönmesi şikayetleriyle hastanelere sevk edilen market çalışanlarının bazıları müşahede altında tutulurken bazıları tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Ambulanslarla Edremit, Burhaniye ve Havran Devlet hastanelerine sevk edilen market çalışanlarının hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayın ardından Edremit ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerince yemek şirketinden marketlere servis edilen yemek numunesi incelenmek üzere alındı.

Markette çalışan Ergun Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada kendisinin bugün izinli olduğunu arkadaşlarının zehirlendiğini duyunca hastaneye geldiğini belirterek: “Yemekten şüpheleniliyor. Yemek yiyen arkadaşlar zehirlenme şüphesiyle hastaneye geldi. Şu anda 4 arkadaşımız yatıyor içeride. 12 kişi kadar taburcu oldu.” dedi.

Bir başka market çalışanı ise öğle yemeğinde yedikleri nohut, pilav ve yoğur yediklerini söyleyerek, kusma, ishal ve mide bulantısı şikayeti ile hastaneye geldiklerini bildirdi.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete