Perşembe, Mart 28, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaÇevreÖĞRENCİLERDEN SOSYAL SORUMLULUK ÖRNEĞİ

ÖĞRENCİLERDEN SOSYAL SORUMLULUK ÖRNEĞİ


4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde öğrenciler Burhaniye Belediyesi Alida Nedim Erarslan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevini ziyaret etti.
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Burhaniye Uğur Okulları ve Edremit Sınav Koleji sosyal sorumluluk örneği göstererek Burhaniye Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevini ziyaret etti. Ziyarette okul öğretmenleri ve öğrenciler barınak hayvanlarıyla bir araya gelerek vakit geçirdi.
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle iki farklı öğrenci grubunu ağırlayan Alida Nedim Erarslan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi; sabah saatlerinde Burhaniye Uğur Okulları öğrencilerini misafir etti. Yapılan ziyarette Sağlık İşleri Müdürü Barış Hakan ve Veteriner Hekim Emrah Güleç tarafından hayvanların hangi durumlarda sağlık ve barınma gibi ihtiyaçları için bakımevinde misafir edildikleri ve bu sürede neler yapıldığı aktarıldı. Öğrencilerin hayvanlarla yakından ilgilendiği ziyarette, Burhaniye Uğur Okulları ve Edremit Sınav Koleji öğrencileri tarafından hayvanlara mama desteğinde de bulunuldu.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments