Sever Makine, yeni bağlantılar için 43. Yapı Fuarı’nda

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde imkansızlıklarla doğarak bugün 40’ın üzerinde dünya ülkesine ihracat gerçekleştiren Sever Makine yeni bağlantılar yapmak amacıyla TUYAP Beylikdüzü Fuar Merkezinde düzenlenecek olan 43. Yapı Fuarı’ndaki yerini aldı.

0
497

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 Şirketi arasında 60’ıncı sıradaki Sever Makine, ürettiği son teknoloji ürünü Çim Çit Teli Örme Makinelerini fuara katılan yerli yabancı yatırımcıların beğenisine sunuyor.

  1. Yapı Fuarı’nın kurulduğu TUYAP Fuar alanında 3’üncü Salondaki B 210 adada kurduğu standında tam otomatik Çim Çit Teli Örme Makinelerini katılımcılara anlatacak.

  2. Sever Makine Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Seve: “Biz Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bundan 23 yıl önce çit teli üretmeye başladık. Kısıtlı imkanlarla kurduğumuz firmamız bugün dünyanın 40’tan fazla ülkesine son teknoloji ürünü çim çit teli örme makinelerini ihraç ediyoruz. Ürünlerimiz daha çok kullanıcıya tanıtmak ve yeni bağlantılar yapmak üzere İstanbul Beylikdüzü TUYAP fuar Merkezinde 6- 9 Nisan günleri arasında kurulacak olan 43’üncü Yapı Fuarı için son hazırlıklarımız yaptık.” dedi.

  3. Sever en son teknolojiye sahip olan çim çit teli örme makinelerini fuar alanında görmek ve yakından incelemek isteyen yatırımcıları İstanbul Beylikdüzü TUYAP fuar Merkezine davet etti.

  4. Sever, fuara özel fiyatlar uygulanacağını da sözlerine ekledi.