Salı, Nisan 16, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriEşini pompalı tüfekle öldüren kıskanç koca tutuklandı

Eşini pompalı tüfekle öldüren kıskanç koca tutuklandı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde kıskançlık yüzünden tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldüren cinayet şüphelisi Recep Kırtay, ceza evine gönderildi.

İbrahimce Mahallesi 400.’üncü sokakta yaşanan olayda kıskandığı için eşi Çiğdem Kırtay (37) ile tartışan Recep Kırtay, (40) tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu evdeki pompalı tüfekle bir el ateş etti.

Tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu  genç kadın olay yerinde yaşamını ytirmişti.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan katil zanlısı koca Kırtay, polis tarafından alınan geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Kırtay, eşini öldürdüğü gerekçesi ile çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak Burhaniye T Tip Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Kırtay’ın yeni tip koronavirüs (Kovid- 19) tedbirleri kapsamında daha uyuşturucu suçundan girdiği ceza ev,nden izinli çıktığı öğrenildi.

Cinayet şüphelisi Kırtay, adliye girişinde gazetecilerin “Pişman mısınız, eşinizi neden öldürdünüz” şeklindeki sorularını yanıtsız bıraktı.

– Olay

Balıkesir’in Edremit ilçesinde İbrahimce Mahallesi 400.’ünce sokakta yaşanan olayda eşi tarafından tüfekle vurulan kadın hayatını kaybetmiş, Zanlı ise polis tarafından suç aleti tüfek ile yakalanmıştı.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments