Cuma, Nisan 19, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriDENTART İLE GÜLÜŞÜNÜZE SANAT KATIN

DENTART İLE GÜLÜŞÜNÜZE SANAT KATIN

Kuzey Ege’nin parlayan yıldızı Edremit’te “Gülüşünüze sanat katın” sloganıyla açılan Dentart Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmet vermeye başladı.

Pandemi nedeniyle diş klinik ihtiyacının artması üzerine vatandaşların daha hijyenik bir ortamda tedavilerini yaptırabilmeleri amacıyla Hamidiye Mahallesi 529. Sokak yürüyüş yolu üzerinde açılan Özel Dentart Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde; estetik diş hekimliği uygulamalarıyla birlikte protetik tedaviler, çocuk diş hekimliği, endodonti, periodontoloji, cerrahi, implantoloji ve diş hekimliğinde botox uygulamaları yapılıyor.

Diş hekimleri Şerife Acar Halkalı ve Gözde Yakar Akel, uzun yıllar edindikleri mesleki tecrübelerini son teknoloji cihazlarıyla donattıkları Özel Dentart Edremit diş kliniğindeki polikliniklerinde hastalarına hizmet vermeye başladı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid -19) önlemleri kapsamında gerçekleştirilen sade açılış töreni ile hizmete giren işyerlerinin kurdelesini kendileri kesen Halkalı ve Akel açılışta yaptıkları konuşmada: “Pandemi dolayısıyla özel diş polikliniklerine olan talep arttı. Biz de hızla büyüyen ve Edremit’e bir ihtiyacı gidermek amacıyla Dentrart Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini açmayı uygun gördük. Halkımızın daha modern bir ortamda diş tedavilerini yaptırmaları amacıyla el ele vererek polikliniğimize hizmete soktuk.” dediler.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments