Can dostları unutmadı

Balıkesir'in Edremit ilçesinin yüksek kesimlerinde iki gündür etkili olan kar yağışı ve sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla doğada aç kalan sokak hayvanları unutulmadı.

0
355

Edremit Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Aykut Dürüst, ilçedeki lokantalardan topladığı bayat ekmek ve yemek artıklarını sokak hayvanları için doğaya bıraktı.

Kazdağları’nda yaşayan sokak hayvanlarına lokantalardan topladığı bayat ekmek ve yemek artıklarını götüren Dürüst, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yemek bulmakta güçlük çeken hayvanlar için de kentin değişik noktalarına bıraktı.

AA muhabirine sosyal sorumluluk projesi olarak gördükleri her canlıya ihtiyaç olduğunda destek olmak için çalışan bir sivil toplum grubu olduklarını söyleyen Dürüst: “Bunu gönülden yapıyoruz. Kimseye şov yapmak için yapmıyoruz. Bugün kar yağıyor. Bu canlılarında ekmeğe, beslenmeye ihtiyacı var biz insanların olduğu gibi. Bugün yine Kazdağlarına geldik, yine canlıları beslemeye devam ediyoruz. Bunu çok gönülden yapıyoruz. Çok isteyerek yağıyoruz. Allah kabul etsin diyoruz destek olanlardan.” dedi.