İvrindi Karla Mücadeleyi Dört Koldan Sürdürüyor.

0
365

Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in talimatları ile teyakkuzda olan ekipler merkez de dahil olmak üzere toplam 69  mahalle yolunu ulaşıma açtı.

İvrindi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Cumartesi akşam başlayan ve halen de etkisini sürdüren yer yer 50cm’yi aşan yoğun kar yağışında kapanan yolları açmak için yoğun mesai harcıyor.

TEYAKKUZ DURUMUNDAYDIK

Yoğun kar yağışı sonrası ilçe genelinde tüm yolların kapandığını ifade eden Başkan Cengiz “ Meteorolojiden yapılan uyarıları dikkate almıştık. Kar yağışı başlamadan önce birim müdürlerimiz ile istişare toplantısı gerçekleştirdik. Atılacak gerekli adımları değerlendirdik. Yağışın başlaması ile birlikte kapanan tüm mahalle yollarımızı 3 ile 4 saat gibi kısa sürede ulaşıma açtık. Kar yağışının devam etmesi ile birlikte gece geç saate kadar mesaimizi sürdürdük. Gece de ekiplerimiz olası bir duruma karşı teyakkuz halindeydiler. Bunun neticesinde gece saatlerinde gelen bir kaç talep oldu ekiplerimiz hemen intikal ettiler ve yollar açıldı” şeklinde konuştu

TÜM EKİPLER SEFERBER OLDU.

Yol açma çalışmalarına tüm araç ve envanter ile katıldıklarınıdile getiren Cengiz “ Bu çalışmalarımızı sadece Belediye araç ve çalışanlarımızın mümkünatı yok. Büyükşehir Belediyemize ait araçlar, BASKİ şefliğine ait araçlar ile çalışmalarımızı sürdürdük.

Belediyemize ait 5 kepçe 1 greyder 6 traktör, BASKİ İlçe şefliğine ait 2 kepçe ve Büyükşehir Fen İşleri’nin ilçemizde bulunan şefliğindeki 1 kepçe 1 greyder işe 69 mahallemize ulaşım sağladık. İlçeler arasında tüm mahalle yollarını en erken ulaşıma açan ilçe konumundayız. Bunu ekip ruhu ve organize olma başarısına borçluyuz. Tüm birimlerde çalışmalara katılan mesai arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum.” dedi