Cuma, Mart 29, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriOTOBÜS TAKLA ATTI: 15 ÖLÜ, 17 YARALI

OTOBÜS TAKLA ATTI: 15 ÖLÜ, 17 YARALI

Balıkesir’de meydana gelen kazada 15 kişi hayatını kaybederken, 17 kişi de yaralandı.

-

BALIKESİR’DE OTOBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 15 ÖLÜ, 17 YARALI

Akınan bilgiye göre İzmit’ten İzmir’in Dikili ilçesine tatilcileri götürdüğü öğrenilen 41.EF.283 plakalı otobüs Balıkesir Çevre Yolunda 04:40’da şarampole yuvarlandı. 32 kişinin bulunduğu otobüste şoför Kerem Başol ile yardımcısı Cengiz Umut ile birlikte 11 kişi olay yerinde, 4 kişi de yaralı olarak kaldırıldığı hastanelerde hayatlarını kaybetti. Kazayı yaralı olarak atlatan 18 kişinin tedavisi sürüyor.

Kazanın ardından Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J Kd.Alb.Tarık Hekimoğlu ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bayram Şahin’den bilgi aldı.

Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklama şöyle:

“08.08.2021 pazar günü saat 04:40 sıralarında Balıkesir OSB Çevre Yolunda Edremit istikametine doğru seyir halinde olan bir yolcu otobüsünün yoldan çıkarak takla atması sonucunda meydana gelen trafik kazasında maalesef 11 vatandaşımız kaza mahallinde, 3 vatandaşımız hastanede olmak üzere 14 kişi hayatını kaybetmiş, 18 vatandaşımız ise yaralanmıştır.

112 acil müdahale ekiplerimiz ve trafik birimlerimiz kaza mahalline çok kısa sürede ulaşarak yaralı vatandaşlarımızın tamamının Balıkesir’de bulunan 5 ayrı hastaneye sevk edilmesi sağlınmış olup tedavileri devam etmektedir. 

Bu elim trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

Daha sonra hastaneye kaldırılan bir yolcunun daha doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetmesi sonucu katliam gibi kazada ölenlerin sayısı 15’e yükseldi.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete