Cuma, Mart 29, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriMerve ve Elvan bir ömür mutluluğa ‘Evet’ dedi

Merve ve Elvan bir ömür mutluluğa ‘Evet’ dedi

Edremit’te emekli Bankacı Ahmet Şahingöz ve emekli kuaför Aysel Şahingöz çiftinin Edremit Devlet Hastanesi Danışma Servisi görevlisi oğulları Elvan ile emekli sağlıkçı astsubay Fevzi ve Sevdiye Helvacı çiftinin öğretmen kızları Merve ile Edremit Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi.

Merve ile Elvan Şahingöz çiftinin nikah merasimi pandemi kuralları gereği akrabaları ve yakın arkadaşlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Çiftin nikah salonuna gelmelerinin ardından nikah törenine geçildi. Genç çiftin nikah şahitliğini Hasan Serkan Ocaklı ve Kübra Sezgin Yiğit yaptı.

Ömür boyu sürecek bir evliliğe ‘evet’ diyen çiftin mutluluğu görülmeye değerdi. Bu arada nikah defterlerinin imzalandığı esnada güzel gelin Merve, Elvan’ın ayağına basarak “Evimizin reisi benim” dedi. Nikah memuru evlilik cüzdanını da gelin hanıma teslim etti.

Nikah sonrası Gazete Körfez objektiflerine yeni yıl mesajı da vermeyi ihmal etmeyen Merve ve Elvan Şahingöz çifti şunları söyledi: “Yeni yılda sağlık ve huzur diliyoruz. İnşallah sağlıklı bir yıl olur. Her yılımız bir öncekinden daha iyi olur inşallah.”

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments