Perşembe, Mart 28, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriGÜRESPOR, EMİN ADIMLARLA

GÜRESPOR, EMİN ADIMLARLA

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi´nin (TKBL) 17. haftasında, ligin 4. sırasında yer alan Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ile Samsun Basketbol İhtisas karşı karşıya geldi. Balıkesir´in Edremit İlçesinde oynanan heyecan verici müsabakada Ferhatoğlu Edremit Gürespor rakibi Samsun İhtisas Basketbolu 81- 54 yendi.

Play-off hattında yer alan Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, konuk ettiği ligin son sırasında yer alan rakibi Samsun İhtisas Basketbol takımını çok rahat geçti. Maçın başından itibaren oyuna ağırlığını koyan ev sahibi ekip ilk periyodu 22- 13 önde tamamladı. İkinci periyodda farkı arttıran Gürespor soyunma odasına 52-19 önde gitti. Üçüncü periyodu 66- 33 önde tamamlayarak maçı da 81- 54 kazanmasını bildi.

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor Baş antrenör Kaan Artun. “Rakibimiz ligde zor günler yaşıyor. Bunun farkındayız. Maçı kazanmak için önemli tabi ki. Genç oyuncularımıza da rotasyonda süre verme fırsatımız oldu. Galibiyet opsiyonumuza devam ettik. Başka hiçbir sıkıntımız yok. Bunun için de her maçı kazanmamız gerekiyor.” dedi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments