Cuma, Mart 29, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaÇevreVRİNDİ BELEDİYESİ HAZIR KITA

VRİNDİ BELEDİYESİ HAZIR KITA

Meteorolojiden yapılan uyarılara göre hafta sonu bölgede beklenen yoğun kar yağışı sebebiyle İvrindi Belediye ekipleri teyakkuza geçti.
Ulaşımın aksamaması ve olası bir sıkıntının yaşanmaması için Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler “Göreve Hazırız” mesajı verdi.
HEP BİRLİKTE SAHADA OLACAĞIZ
Bölgemiz, özlenen kar yağışına nasipse bu hafta sonu kavuşacak diyen İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz “Kar berekettir. Yer altı sularının beslenmesi ve yaz mevsiminde susuzluk sıkıntısı yaşamamak için kar yağışını bekliyoruz. Yağışın artı yönleri olduğu kadar zorlu yönleri de oluyor elbette. Ama bu zorlukları her zamanki gibi hep birlikte aşacağız. Önceki yıl oluşturduğumuz karla mücadele ekiplerimiz toplamda 69 mahalle yolunun ulaşıma kapanmaması için yoğun çaba gösterdi. Minimum sürede tüm mahalle yollarını açmış, 24 saat görev başında olarak bir aksi durum yaşanmaması için yoğun gayret göstermişti. Bu yıl da aynı şekilde ekiplerimiz sahada olacaklar. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İvrindi Şefliği, Baski İvrindi Şefliği’ne bağlı ekiplerimiz sahada olacaklar.

HİÇ BİR AKSAMA YAŞANMAYACAK
Karla mücadele ekibinin önceki yıllardan tecrübeli olduğunu dile getiren Başkan Cengiz “ Önceki yıllara nazaran araç envanter bakımından gelişmiş durumdayız. Geçen yılki araç sayımız ile bu yıl ki araç sayımız neredeyse iki katına ulaş durumda. Bu sene bir aksilik çıkmazsa inşallah toplamda 15 kepçe 2 greyder, 6 traktör ve 50 personel ile sahada olacağız. İş planlamamızı yaptık. Sahada nerede ihtiyaç duyulursa yetişme gayretinde olacağız. Ulaşımın aksamaması için muhtarlarımız ile daima irtibat halinde olacağız. Rabbim bereketi ile versin, afetinden korusun.”

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments