Ana SayfaEditörün SeçtikleriKazada can veren teknik direktöre veda

Kazada can veren teknik direktöre veda

Edremit'te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden amatör futbol kulübü teknik direktörü defnedildi

-

ÇAĞDAŞ ALKAN’A VEDA

Balıkesir’in Edremit ilçesinde geçirdiği trafik kazasında, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 1966 Edremitspor Teknik Direktörü Çağdaş Alkan toprağa verildi.
Edremit Belediyesi Akçay sorumlusu da olan 1966 Edremitspor Teknik Direktörü Alkan için Altınkum Mahallesindeki Zeytinli Cemevi’nde cenaze merasimi düzenlendi
Cemevi önünde akrabaları, belediye çalışanları, teknik direktörlüğünü yaptığı kulüp oyuncuları, sevenleri ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen cenaze töreninde konuşan belediye başkanı Selman Hasan Arslan, acılarının büyük olduğunu söyledi.
Arslan: “Hayatında mazeret üretmeyen, başarıya, hizmete odaklanmış bir arkadaşımız. Akçay sorumlumuz olarak da ciddi bir yönetim başarısı gösteren Çağdaş’ı size anlatmaya gerek yok. Çağdaş2ın Edremitspor antrenörlüğü var. Geçmişte de biliyorsunuz 2018’de de şampiyon yapmıştı. Bu sene de şampiyon yaptı diyelim ama o şampiyonluğu göremedi. Biz onun anılarını, hatıralarını hiç bir zaman unutturmayacağız. Onu sonsuza dek kalbimizde, gönlümüzde yaşatacağız” dedi.
Cemevi önündeki törenin ardından Alkan’ın cenazesi görev yaptığı Akçay Belediye Hizmet binası önüne getirildi. Burada da da helallik alındıktan sonra Alkan Zeytinli Mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında defnedildi.
Alkan’ın cenazesine Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın yanı sıra Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ve çok kalabalık bir kitle katıldı.
- Advertisment -
Exit mobile version