Home Çevre HAVRAN’DA DOKTORLAR, TIP BAYRAMINI DEFNE FİDANI DİKEREK KUTLADI

HAVRAN’DA DOKTORLAR, TIP BAYRAMINI DEFNE FİDANI DİKEREK KUTLADI

0
263

Balıkesir’in Havran ilçesinde görevli doktorlar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla 60 adet defne fidanını toprakla buluşturdu.

Havran Orman İşletme Şefliğince İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı ile ortaklaşa organize edilen etkinlikte 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında doktorlar, kırsal Eseler Mahallesinde defne fidanı dikti.

Havran Orman İşletme Şefi Fatih Şahin, fidan dikim etkinliğinde yaptığı konuşmada: “Hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın pandemi sürecinde tüm güçleri ile çalıştılar. Salgın ile mücadele ederek bu sürecin atlatılmasına büyük katkı sağladılar. Bu fidan dikim faaliyetinin sağlık çalışanlarımıza moral ve motivasyon açısından faydalı olmasını diliyorum.” dedi.

İlçe toplum sağlığı başkanı Dr. Beyzanur Buhur nezdinde tüm katılımcılara teşekkür eden Şahin, “Defne: Geçmişten günümüze güç ve zaferin simgesi olarak gelmiştir. Bu 14 Martta sizlerin zaferi olarak kabul edip sizlerle defne fidanı dikimi yaptık” ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından etkinliğe katılan doktorlar, Havran Orman İşletme Şefliği personelinin yardımıyla geniş bir alanda 6o defne fidanının dikimini gerçekleştirdi.