Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Engelliler Haftası kutlanıyor

Engelliler Haftası nedeniyle bir sosyal sorumluluk projesi hazırlayan AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, 2 günde 100’ün üzerinde engelliye ulaşarak gönüllerine dokundu.

Engelli bireylerin topluma kazandırılması amaçlanan proje kapsamında, İlçe Başkanı Ekrem Umutlu öncülüğündeki İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Başkanlıkları öncelikle ilçedeki engelli vatandaşları tespit etti. AK yürekli partililer, çok sayıda engelliyi pikniğe götürerek unutamayacakları bir gün yaşattı. Koca Seyit Özel Engelli Bakımevi’nin engelli bireyleri de etkinliklere katıldı ve Hanlar Mesire Alanı’nda piknik eşliğinde halat çekme, ip atlama, tavla gibi oyunlar oynandı. Halayların çekildiği piknikte engelli bireylere çeşitli hediyeler takdim edildi. 2 gündür devam eden sosyal sorumluluk projesi kapsamında, özellikle AK Kadınlar başta olmak üzere ilçe başkanlığının tüm kademeleri engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

“HER TÜRLÜ ENGELİ SEVGİ İLE AŞABİLİRİZ”
İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Armağan Çakan ve mahalle başkanlarının katıldığı etkinliklerde engelli vatandaşlar, AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı’na teşekkür etti. Başkan Umutlu da, her türlü engelin sevgi ile aşılabileceğini vurgulayarak, engelli bireyleri topluma kazandırmak için çalışmaların sürdürüleceğini söyledi. Umutlu, “AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı olarak ilçemizde tüm kadrolarımızla insan odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millettir. İlçemizde yapılan her türlü sosyal, kültürel, sanatsal, sportif etkinliği destekliyor, ilçemizin yararına olan projelere dahil olmaya çalışıyoruz. Bu duygularla Engelliler Haftası’nı da dolu dolu etkinliklerle yaşıyoruz. Unutmayalım; Her türlü engeli sevgi ile aşabiliriz” dedi.

Related Articles

Stay Connected

22,468BeğenenlerBeğen
3,912TakipçilerTakip Et
21,900AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

Latest Articles