Perşembe, Mart 28, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriARSLAN'I MAKAMINDA DARBEDEN MECİT T., TUTUKLANDI

ARSLAN’I MAKAMINDA DARBEDEN MECİT T., TUTUKLANDI

-

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ı darbettiği iddiası ile gözaltına alınan zanlı tutuklandı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde makamında uğradığı saldırıda yaralanan Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, bugün ameliyat oldu.

Olayda burnu kırılan Arslan, Edremit Devlet Hastanesinde plastik cerrahi operasyonu geçirdi.Bir süre hastanede gözlem altında tutulan Arslan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Arslan’ın tedavi süreciyle ilgili belediyeden yapılan yazılı açıklamada belediye başkanının başarılı bir operasyon geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Basına yazılı bir açıklama gönderen Arslan ise: “Dün gerçekleştirilen çirkin saldırı sonrası, burnuma aldığım darbe sebebiyle bu sabah başarılı bir operasyon geçirdim. Alakaları için Edremit Devlet Hastanesi Başhekimine, doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

Sağlık durumunun gayet iyi olduğunu dile getiren Arslan: “Yanımızda olan, geçmiş olsun dileklerini ileten, saldırıyı kınayan herkese tüm samimiyetimle teşekkür ediyorum. Hiç bir şantaj, tehdit veya saldırının bizi Edremit halkının haklarını, menfaatini gözetmekten alıkoyamayacağını bir kez daha ifade etmek istiyorum.” açıklamasını yaptı.

– Şüpheli tutuklandı

Belediye başkanı Arslan’ı makam odasında darpettikten sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüpheli Mecit T., İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete