Perşembe, Nisan 25, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriSibel Can'ın konserinde arbede yaşandı

Sibel Can’ın konserinde arbede yaşandı

-

https://youtu.be/tZVPRVF7dbw

Yaz konserleri turnesine çıkan şarkıcı Sibel Can’ın Balıkesir’in Edremit ilçesindeki konserinde ilçe belediye başkanının sahneye çıkmak istemesi üzerine kısa süreli gerginlik ve ardından da arbede yaşandı.

İlçeye 32 kilometre mesafedeki Altınoluk Mahallesi’nde bulunan Antandros Amfi Tiyatro’da sahne alan Can’a teşekkür etmek ve çiçek vermek için yanına gitmek isteyen Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve beraberindekilere iddiaya göre korumalar izin vermedi.

Can’ın özel korumalarınca izin verilmemesi üzerine Arslan ile görevliler arasında gerginlik yaşandı. Arslan’ın sahneye çıkmak için diretmesi üzerine de kısa süreli bir arbede çıktı.

Yaşanan gerginlik üzerine çok sayıda jandarma ekibinin sevk edildiği konser alanından Arslan, seyircilerin protestoları arasında dışarı çıkarıldı.

Bunun üzerine konserini bir süre keserek kulise geçmek zorunda kalan Can, ortamın yatışmasının ardından tekrar sahneye çıkıp korumalara “Geçin çocuklar, geçin diyerek yerlerine yolladı.

Can daha sonra izleyenlerine: “Bu güzel geceyi ziyan etmeyiz. Olur mu öyle şey. Sizlerin sayesinde buradayız biz. Sayenizde buradayız.” şeklinde kısa bir konuşma yaptıktan sonra konserine kaldığı yerden devam etti.

Öte yandan belediye başkanı Arslan konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Konser esnasında yaşananlar izleyiciler tarafınsan cep telefonlarının kameraları ile görüntülendi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Sibel Can konserinde yaşananlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Şehrimize Sibel Can gibi bir ünlü sanatçı gelmiş. Biz de Edremit halkı adına sahne arasında veya konser bitiminde bir hoşgeldin diyerek teşekkür edip çiçek sunmak istedik. Ancak menajeri tarafından engellendik. Sahneye çıkmamıza izin verilseydi ve mikrofon verilseydi hayranı olduğumuz Sibel CAn için çok güzel şeyler de söyleyecektim. Yaşanmasaydı iyiydi ama maalesef bir tatsızlık oldu. Biz sanata ve sanatçıya saygılıyız.” dedi.
Kargaşa sırasında itiş kakış dışında herhangi bir darp olayının yaşanmadığını da ifade eden Arslan, olay sonrası sosyal medyada alkollü olduğuna dair yazılanların gerçeği yansıtmadığın9 belirterek sarhoş olmadığını savundu.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete