Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaÇevreSahillere geceyarısı operasyonu

Sahillere geceyarısı operasyonu

-

Kuzey Ege’nin önemli turizm merkezlerinden Balıkesir’in Edremit ilçesinde gece yarısı operasyonu düzenleyen zabıta ekipleri, sahillerde kalıcı olarak bırakılan şezlong, şemsiye, masa ve sandalyeleri iş makinesi yardımı ile toplandı.

Edremit Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada; zZabıta ekiplerinin sahillerde ki işgale karşı çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiği belirtildi.

Operasyona jandarma ekiplerinin de destek verdiğinin belirtildiği açıklamada: “Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Zabıta ekipleri tarafından Güre ve Altınoluk Mahallelerinde bazı işletmelerin ve vatandaşların şezlong, şemsiye, masa ve sandalyeleri kalıcı hale getirerek vatandaşların denize girmesine engel olması nedeniyle gece yarısı iş makinesi ve kamyonlarla operasyon düzenlendi.. halka açık olması gerekirken vatandaşların denize girmesine engel olan, sahili işgal eden şemsiye, şezlong, masa ve sandalyeler toplandı.” ifadeleri kullanıldı.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, sahillerin tüm vatandaşların ortak kullanım alanı olduğunu belirterek Edremit Belediyesi sorumluluk alanında bulunan sahil kesiminde vatandaşlara engel yaratan unsurların ortadan kaldırılmaya devam edeceğini söyledi.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete