Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriEDREMİT ŞOFÖRLER ODASI'NA ZİYARET

EDREMİT ŞOFÖRLER ODASI’NA ZİYARET

-

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Akif Şencan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Toplum Taşıma Genel Müdürü Atınç Akıncı, Edremit Şoförler Odasını ziyaret ettiler. Edremit Şoförler Odası Başkanı Mehmet Hanifi Şentürk ile görüş ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile her fırsatta uyumlu şekilde çalışıldığını ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Akif Şencan; “Benim bir yanım Edremit ve göreve geldiğimiz günden beri Başkan Yücel Yılmaz’ın tüm ilçelerde olduğu gibi Edremit’te de yine aynı hassasiyetle çalışmaktayız.” Dedi.

ŞENCAN; “ÇÖZÜM ODAKLIYIZ”

Şencan; “Edremit Şoförler Odası Başkanı Hanifi Şentürk ile de uyumlu ve verimli bir şekilde çalışıyoruz. Edremit’in sorunlarından birinin de ulaşım olduğunu biliyorum. Ulaşım sorunu ve şoför kardeşlerimizin sorun ve sıkıntılarını da birinci elden öğrenmek ve çözmek için el ele vererek çalışacağız. Sorun çıkaran değil sorunları çözen anlayıştayız” dedi.

BAŞKAN ŞENTÜRK; “SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDERİM”

Edremit Şoförler Odası Başkanı M. Hanifi ŞENTÜRK ise “Oda başkanlığına seçildiğim günden beri bizlere desteklerini esirgemeyen BBB Genel Sekreter Sayın Mehmet AKİF Şencan ve BTT Genel Müdürü Sayın Atınç Akıncı’ya sonsuz teşekkürler ederim. Edremit Şoförler Odası olarak sorunlarımızın birinci elden çözümü için bizlere desteklerini esirgemeyeceklerini, Edremit’e bundan böyle daha sık gelerek aldıkları notların sonuçlarını yerinde görmek istediklerini dile getirdiler. Sayın Şencan ve Sayın Akıncı’nın yapmış oldukları bu ziyaret bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.” Dedi.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete