Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriSaadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Akgün, son yolculuğuna uğurlandı

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Akgün, son yolculuğuna uğurlandı

-

Milli Görüş lideri, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 35 yıl koruma görevlisi, özel kalemi ve en yakınlarından biri olarak görev yapan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Osman Akgün Balıkesir’in Edremit ilçesinde defnedildi.

Akgün’ün Alemizade Camisindeki cenazesine Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Akgün, sevenlerinin gözyaşları arasında ilçe mezarlığına defnedildi.

Cenazeye katılan Altınöz, gazetecilere yaptığı açıklamada: “Osman Akgün ağabeyimizi ahirete yolculuğunu gerçekleştirmiş olduk. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Osman Akgün ağabeyimizle birlikte biz uzun yıllar birlikte çalıştık.. Erbakan hocamıza, samimi, ihlaslı bir şekilde yıllar boyunca hizmet etti. Osman Akgün ağabeyimiz şu anda bulunduğumuz Edremit ilçesinde Altınoluk mahallesinde bulunan Erbakan hocamızın 40 yıl önce yaptırmış olduğu yazlıkta her yıl boyunca Erbakan hocamızın özel kalem müdürlüğünü aynı zamanda yazlığın ihtiyaçlarını, aynı zamanda kendisinin özellikle özel işlerinde görevlendirdiği bir ağabeyimizdi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Geride kalanlara sağlık, sıhhat, afiyet diliyoruz.” dedi.

Cemal Arıkan da: “Son kuşak artık hocamızın mesai arkadaşları birer birer ayrılıyorlar. Güzel bir mücadele verdiler. Hepimize örnek oldular. Darısı başımıza inşallah. Allah rızası için güzel işler yapmayı. Allah hepimize nasip eylesin diyorum.” diye konuştu.

Akgün’ün arkadaşlarından Kadir Özyurt ise: “Gönül rızasıyla zorla değil öyle vazife yapan bir kardeşimizdi. Ben 1969 senesinden beri bu davanın içindeyim. Osman ağabey gibi inşallah cümlemize o ruhta bize amel yapmak nasip etsin İnşallah.” şeklinde konuştu.

AK Parti Balıkesir eski Milletvekillerinden Ali Aydınlıoğlu da “Allah rahmet eylesin. Osman Akgün’ü biz gençliğimizden beri tanırız onu. Gençliğimiz rahmetli Erbakan hocamızın hafta sonu genellikle Altınoluk’taki evinin altında, altında çınarın altında sohbet etmekle geçerdi. Biz de her hafta aşağı yukarı giderdik. Havran’dan, Edremit’ten, gençleri toplar giderdik. Osman ağabey o zamandan beri Erbakan hocamızın dizinin dibinden hiç ayrılmadı. Çok güler yüzlü, çok. sevecen, sabırlı, hoşgörülü bir insandı. Onun çok çayını içtik. Allah rahmet eylesin.” diye konuştu.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete