Perşembe, Nisan 18, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriBalıkesir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan Rüzgarı

Balıkesir’de Cumhurbaşkanı Erdoğan Rüzgarı

-

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan açılış yapmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kuvâ-yi Milliye şehri Balıkesir’e geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Toplu Açılış Töreni’yle Balıkesir’de yapımı tamamlanan kamu yatırımları ve sanayi tesislerinin açılışını yaptı. Törende, Kuvâ-yi Milliye Meydanını dolduran Balıkesirlilere hitap eden Erdoğan, “Yaklaşık 3,5 yıllık bir aranın ardından tekrar Balıkesir’de sizlerle yüz yüze hasret gidermenin memnuniyeti içindeyim. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, muhabbetimizi daim eylesin diyorum” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreniyle toplam yatırım bedeli 10 milyar 819 milyon lirayı bulan, güncellenmiş harcama tutarı ile de 37,5 milyar lirayı geçen 357 ayrı yatırım kaleminin Balıkesir’e yakıştığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşların yoğun katılım gösterdiği törende açılışı gerçekleştirilen kamu ve özel sektör yatırımlarının şehre hayırlı ve bereketli olmasını diledi. Erdoğan, yatırımları şehre kazandıran bakanlıkları, kurumları, belediyeleri ve özel sektör firmalarını tebrik etti.

Açılış töreninin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’deki yoğun programına Vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaretle devam etti.

Valiliğe gelişlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vali Şıldak tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşriflerinden dolayı teşekkür eden Vali Şıldak, Balıkesir’de yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Uzun bir sürenin ardından Balıkesir’de gerçekleştirdiği ziyaretle gün boyu vatandaşla bir araya gelen ve yoğun ilgiyle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı gün İlimizden ayrıldı.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete