Perşembe, Mart 28, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriYeni yılda sevdiklerinize isme özel zeytinyağı hediye edin

Yeni yılda sevdiklerinize isme özel zeytinyağı hediye edin

-

Yılbaşına sayılı günler kala Balıkesir´in Edremit ilçesinde bir firma, kişi ya da işletmelere özel hazırladığı zeytinyağlarını yeni yıl hediyesi olarak satışa sundu.

Edremit’te zeytinyağı üretimi yapan Zafer Soykara, bayram, düğün, nişan, doğum günü, yeni yıl gibi özel günlerde vatandaşların sevdiklerine hediye edebilecekleri “kişiye özel” zeytinyağları ile satışlarını ikiye katladı.

Bu yıl düzenlenen bir yarışmada Altın madalya ile ödüllendirilen soğuk sıkım ve taş baskı zeytinyağlarını kişiye özel etiketler hazırlayarak etiketin üzerine istenilen resmi basıyor ve isim yazıyor. Üretici firma bu kişiye özel zeytinyağlarını ahşap ambalajlar içerisinde satışa sunuyor.

Sipariş verildikten bir gün sonra teslimi yapılan kişiye özel zeytinyağlarının özenle hazırlanarak mevsimin karakteristik yapısı ve aromasıyla farklı bir damak tadı sunuyor.

Hediyelik olarak hazırlanan zeytinyağlarının ambalajları kişi veya kurum logolu olarak üretilip müşteriye teslim ediliyor veya istenilen adrese kargo olarak özel hediye paketi halinde gönderiliyor.

 İşletme sahibi Zafer Soykara: “İşimiz bizim zeytin zeytinyağı konseptinde olduğumuz için yani bölgede esasında zeytin zeytinyağında çok ünlü bir bölge olduğu için bu konseptte kişiler zeytinyağı hediye eder diye düşündüğümüz için yılbaşı konsepti şeklinde bir tasarım yaptık. Gerek etiketlerde gerek şişelerde gerekse de kutu konseptinde içine çok kaliteli ve bu bölgede ödül aldığımız bir ürünü koyma kararı aldık bu sene. Çok da memnunuz. Müşterilerimizden aşırı bir talep görüyor. Sürekli de kargoyla şehir içerisinde, yurt dışında, yurt içerisinde her tarafa ürün gönderebildiğimiz için Türkiye´nin her bölgesinden sipariş alıp gönderim yapabiliyoruz. Siparişten çok da memnunuz. Şimdi bu bahse konu ürünümüz aynı zamanda sadece yılbaşı konseptinden ziyade kişinin firmasının logosu, kişinin ismine özel gibi çalışmalar da yapılabiliyor. Bunlar kutunun üzerine kazınıyor. Aynı zamanda içerisindeki etiket de aynı şekilde birbiriyle takım oluyor. Zeytinyağı kalitesi olarak aynı. Yine bölgeye altın ödülü almış bir ürünümüz. Fakat biz bunu kılıfını değiştirip, kişiye özel tasarlayıp o şekilde sunabiliyoruz. Normal 1 litre yağın şu anda satış fiyatı 125- 130 lira civarlarında. Bunlarında ekstra kutu masrafı sadece üzerine biniyor ve kargo masrafı biniyor. Etiket için ekstradan ücret almıyoruz. 250 lira civarında kutulu olursa, kutusuz olursa da 150 lira civarında gönderiyoruz.” dedi.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete