Cuma, Mart 29, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriBURHANİYE’DE 1 MİLYON 100 BİN M2 YOL YAPILDI

BURHANİYE’DE 1 MİLYON 100 BİN M2 YOL YAPILDI

-


Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2022 yılında 325 bin m2 parke taş ve asfalt yol yapımı ve tamiratı gerçekleştirdi.
Doğalgaz döşenmesi nedeniyle kazılarak bozulan ve yıllardır ihmal edilerek yapılmamış yollar için yıl boyunca Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çalışmalar sürdürüldü. Yıl sonu itibariyle 180 bin m2 merkez mahallerde, 40 bin m2 si kırsal mahallelerde olmak üzere toplam 220 bin m2 parke taş yapım ve tamiratı, 105 bin m2 asfalt yol ve tamiratının tamamı belediye bütçesinden karşılanarak yapıldı.
BURHANİYE TARİHİNDE REKOR YOL YAPIMI VE TAMİRATI : “1 MİLYON 100 BİN M2”
2022 yılında yapılan yol çalışmalarıyla birlikte 2019 Nisan ayından 2022 sonuna kadar 850 bin m2 parke taş, 250 bin m2 asfalt yol yapan Burhaniye Belediyesi çalışmaların tamamını belediye bütçesi ile karşıladı. Bu çalışmalarda AKSA doğalgaz firması ile uyumlu çalışmalar yürütülmesi neticesinde 7 yılda bitirilmesi hedeflenen doğalgaz döşeme işlemlerinin 3.5 yılda tamamlanmasıyla; vatandaşlara daha modern ve kaliteli hizmeti getiren Burhaniye Belediyesi, tamamlanan doğalgaz çalışmaları ile çevre ilçelere de örnek oldu.
“2023 YILINDA BOZUK YOL BIRAKMAYACAĞIZ”
Her fırsatta yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ali kemal Deveciler, Modern bir kent inşa etmek ve geleceğe hizmet edecek eserler bırakmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Yıl boyunca imkanlarımız çerçevesinde ilçemizin dört bir yanında; merkezden kırsala her mahallemizde yol çalışmalarımızı sürdürdük. Vatandaşlarımızın uzun yıllar kullanmasını amaçladığımız modern, kaliteli ve sağlam yollar yapmak için çalışıyoruz. İlçemizin merkezde tüm mahallelerine kısa sürede doğalgaz bağlanması nedeniyle tüm yollarımız aynı anda bozulduğundan tamamlanan yollarda çalışmalarımız hız kazandı, hedefimiz 2023 yılında Burhaniye’de bozuk yol bırakmamak, dedi.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete