Cuma, Nisan 19, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriGülen Yüzlere 100 Bisiklet

Gülen Yüzlere 100 Bisiklet

-


Halil İbrahim Yıldırım Fazlıca İlkokulu’nun BİGEP kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi ile birlikte başlattığı “Bisiklet Dostu Okul” projesi çerçevesinde, ilkokul öğrencilerine ve Fazlıca’da yaşayan ortaokul öğrencilerine bisikletler dağıtıldı.

“Gülen Yüzlere 100 Bisiklet” sloganıyla gerçekleşen etkinlik Havran Kaymakamı Enver Özderin’in ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir’in öğrencilere bisikletleri hediye etmesiyle başladı.

Balonlarla süslenmiş bisikletlerini alan öğrenciler okul bahçesinde ilk sürüşlerini gerçekleştirdiler.

Okul Müdürü Mustafa Selçuk “Kardeş okulumuz, Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi ile birlikte, öğrencilerimizin bisiklet kültürü içerisinde yetişmeleri amacıyla başlattığımız proje kapsamında öğrencilerimize ve köyümüzde yaşayan ortaokul öğrencilerine 100 adet bisikletin teslimatını gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte de oluşturduğumuz bisiklet tamir atölyesinde gerçekleşecek çalışmalar ve güvenli sürüş eğitimleri gibi faaliyetlerle bisiklet kültürünü öğrencilerimize aşılamak istiyoruz. Bu projenin başlatıcısı olan ve öğrencilerimize dağıtılan bisikletlerin teminini sağlayan kardeş okulumuz Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi Müdürü Gökhan Karataş’a ve tüm değerli çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Bisiklet dağıtım etkinliğinden sonra okul öğretmenlerinden yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam ve İlçe Millî Eğitim Müdürü sınıflarda öğrencileri ziyaret ederek öğrencilerle sağlıklı beslenme, okuma yazma faaliyetleri ve gelecek planları hakkında sohbet etti.

Kaymakam ve İlçe Millî Eğitim Müdürü idareci, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından okuldan ayrıldılar.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete