Perşembe, Mart 28, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriBURHANİYE BELEDİYESİ KENT TİYATROSU'NUN YENİ OYUNU SAHNELENDİ

BURHANİYE BELEDİYESİ KENT TİYATROSU’NUN YENİ OYUNU SAHNELENDİ

-

  1. Burhaniye Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Festivali kapsamında; sanatta 24. yılını kutlayan Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosu ,ilk kez sahneledikleri “Çifte Balayı” isimli tiyatro oyunu ile Reha Yurdakul Kültür Merkezinde yüzlerce tiyatroseveri ağırladı.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve eşi Nuriye Deveciler, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban ve Meclis Üyelerinin de katıldığı etkinliğe tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi.

Genel Sanat Yönetmenliğini O. Uğur Mamuk’un üstlendiği, Semra Mamuk’un yönettiği iki perdelik komedi oyunu, Reha Yurdakul Kültür Merkezinde sahnelendi. Tayfun Türkili’nin yazdığı oyunu; Semra Mamuk, Ceyda Demiröz ve Adibiye Duran perdeye uyarlayarken, Onur Cebeci, Canan Yaşar, Selin Erim, Berk Yıldız, Ceyda Demiröz sahneledi.

İzleyiciler tarafından tam not alan oyunun ardından, tüm ekibe teşekkür etmek ve plaket takdim etmek üzere sahneye çıkan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduğunu belirterek, “Bu akşam burada, 24. Yılını kutlayan Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosunun oyununu keyifle izledik. Başta Uğur Mamuk ve Semra Mamuk’u ve zevkle seyrettiğimiz tüm oyuncularımızı, teknik ekibi kutluyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete