Cumartesi, Nisan 20, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriVali Şıldak'tan Kar Uyarısı

Vali Şıldak’tan Kar Uyarısı

-

Meteorolojinin yaptığı son değerlendirmelere göre Balıkesir’de beklenen kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı dolayısıyla Vali Şıldak vatandaşlara uyarıda bulundu.

Meteorolojiden yapılan açıklamada bugün öğle saatlerinden itibaren Balıkesir’in kıyı bölgeleri hariç Altıeylül, Karesi, Bandırma, Gönen, İvrindi, Savaştepe, Balya, Bigadiç, Sındırgı ve Havran İlçelerinde 10 ila 20 cm olmak üzere kuvvetli; ayrıca doğusunda bulunan Manyas, Susurluk, Kepsut ve Dursunbey İlçelerinde ise 20 cm üzeri yer yer yoğun kar yağışı beklendiği bildirildi. Başta Bursa-Balıkesir karayolu olmak üzere ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasına dikkat çekildi.

Vali Hasan Şıldak sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla vatandaşlara olumsuz hava şartlarına karşı dikkatli olmaları trafik kurallarına uymalarını hatırlattı.

Vali Şıldak paylaşımda, “Değerli Vatandaşlarımız,
Bugünden itibaren kıyı ilçelerimiz dışında İlimiz genelinde
etkili kar yağışı beklendiğinden tedbirli olunması, buzlanma, tipi gibi olumsuzluklara karşı özellikle trafikte dikkatli davranılması gerekmektedir.

Lütfen trafik kurallarına uyalım.” ifadelerine yer verdi.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete