Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriEDREMİT TİCARET ODASI EMITT FUARINDAYERİNİ ALDI

EDREMİT TİCARET ODASI EMITT FUARINDAYERİNİ ALDI

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan bu sene 26.’sı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT); ETO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÇETİN, Meclis Başkanı Bayram Kayahan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıfat ERTAŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih ERGÜN, Gökhan YELER, Meclis Üyeleri Savaş CAN ile Atamer ULUSOY’un katılımı ve üyemiz turizm firmaları; Allia Termal Otel, Adramis Termal Otel, Tatilbank Turizm Seyahat Acentası, İda Natura Butik Otel, Kazdağı Turizm ile bölgemizin önemli ören yerlerinden biri olan Antandros Antik Kenti’nin ortaya çıkartılması ve korunması için çalışan Altınoluk Tarihi Antandros Şehrini Kurtarma, Koruma ve Yaşatma Derneği ile birlikte yerini aldı. 

Edremit Ticaret Odası’nın Kültürel Miras Değerlerine, Bölgemizin önemli bir antik kenti olan Antandros Antik kentinin gün yüzene çıkarılmasındaki desteklerimizden dolayı ETO Başkanı Ahmet ÇETİN’e ve Meclis Başkanı Bayram KAYAHAN’a Antandros Derneği Başkanı Gülçin CÖMERT tarafından Altın Elma Plaketi taktim edildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, Genel Sekreteri Mustafa KÜÇÜKKAPTAN, BBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Bşk. Ahmet İNAN, BBB Kırsal Hizmetler Daire Bşk. Serkan AKÇA, BBB Turizm Şube Müdürü Derya SOLAK, BBB Balmek Müdürü Seda KAPLAN, BBB Kültür Dairesi Personeli Halide HARI, GMKA Turizm Destinasyon Birim Bşk. Esra KARAKOÇ, Edremit Belediyesi Başkanı Selman Hasan ARSLAN’a Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER, İran İslami Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu Siyasi Müsteşar Aref MEHRİ ve Güney Kore Turizm Organizasyonu Kto Türkiye Başkanı Hyuncho CHO ve US Travel CEO’su Dooyoun HWANG Edremit Ticaret Odası standımızı ziyaret etti. 

ETO Yönt. Kurl. Başk. Ahmet Çetin, BBB Başkanı Yücel YILMAZ’a, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER’E ve BBB Genel Sekreteri Mustafa KÜÇÜKKAPTAN’a A. Ülker ERKE’nin Edremit Minyatürü ’nü, Edremit Belediyesi Başkanı Selman Hasan ARSLAN’a, BBB Turizm Şube Müdürü Derya SOLAK, BBB Balmek Müdürü Seda KAPLAN, BBB Kültür Dairesi Personeli Halide HARI, GMKA Turizm Destinasyon Birim Bşk. Esra KARAKOÇ’a FEM Tasarım sahibi Funda Erdem’in Edremit Ticaret Odası için hazırladığı zeytin temalı broş hediye etti.

Standımızı ziyaret eden Güney Kore Heyetinden Güney Kore Turizm Organizasyonu KtoTürkiye Başkanı Hyuncho CHO ve US Travel CEO’su Dooyoun HWANG ile ETO Yönetim Kurulu Üyesi ve TURSAB Balıkesir Çanakkale Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih ERGÜN ile Güney Kore ve Türkiye’deki turizm destinasyonları ile ilgili olarak görüşmeler yapıldı.

İran İslami Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu Siyasi Müsteşar Aref MEHRİ standımızı ziyaret ettiler. Ahmet Çetin ve odamız üyesi turizm firmaları Danışman ve Ateşeyi Edremit’te davet ederek bölgemize İranlı turistlerin getirilmesine, bölgemizden İran’a turist götürülmesine ve ticari faaliyetlerin geliştirilmesine yönelik turizmciler ile toplantılar yapılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. 

Edremit Ticaret Odası heyeti, TURSAB standını ziyaret ederek
Kuzey Egede ‘ki turizm alternatifleri, turizm destinasyonları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. Ahmet ÇETİN TURSAB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hasan EKER’e A. Ülker ERKE’nin Edremit Minyatürü ’nü hediye etti. TURSAB Başkan Yardımcısı Davut GÜNAYDIN Ahmet ÇETİN’e TURSAB’ın hediyesini takdim etti.

ETO Heyeti fuarın son gününde, Antandros Derneği, Allia Termal Otel, Adramis Termal Otel, Tatilbank Turizm Seyahat Acentası, İda Natura Butik Otel, Kazdağı Turizm, Düşler Vadisi, S.S. Güneşin Kadınları Edremit ve Ayvalık Ticaret Odası standını ziyaret ederek fuara katılımları için kendilerine teşekkür etti.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments