Cuma, Mart 29, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriYelken Ligi Optimist Yarışları Ayvalık'ta Başladı

Yelken Ligi Optimist Yarışları Ayvalık’ta Başladı

Türkiye Yelken Federasyonunun Ayvalık’ta düzenlediği Yelken Ligi Optimist Yarışları Vali Hasan Şıldak’ın katılımıyla start verdi.

Birçok spor dalına öncülük ve ev sahipliği yapan Balıkesir’in Ayvalık sahillerinde renkli görüntülere sahne olan yarışlara, 17 ilden 55 kulübün 440 sporcusunun katılımı bekleniyor.

Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı’ın botuyla açılarak sporcuların başlangıç yarışındaki heyecanlarına ortak olan Vali Şıldak, yarışların İlimizin spor turizmine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Federasyon bünyesindeki sporcularla Ayvalık’ın eşsiz coğrafyasında bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak , “Bugün başlayan yarışlarımızın sonunda, 2023 yılında ay-yıldızlı formayı taşıyacak sporcularımızı seçeceğiz. Ayvalık’ın rüzgarında en güzel yarışlarla milli takıma göndereceğimiz sporcularımızı en iyi şekilde seçeceğimize inanıyorum. Ayvalık’ta bulunan tüm genç sporcularımız büyük bir sevinç içindeler. Bu güzel ağırlanmanın neticesinde öyle görünüyor ki biz sıklıkla Ayvalık’ta olacağız.” şeklinde konuştu.

Programa Vali Şıldak’ın yanı sıra Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanı SG. Bnb. Emrah Kadir Çakır, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp ve ilgililer katıldı.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments