Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriZeytinyağında tağşiş ve taklit sorunu TZOB Başkanı Bayraktar’a anlatıldı

Zeytinyağında tağşiş ve taklit sorunu TZOB Başkanı Bayraktar’a anlatıldı

Balıkesir’deki Ziraat Odalarının Yeni seçilen Başkanları ile birlikte Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Ş. Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette bölgesel tarımsal üretimle ile ilgili sorunlar konuşuldu.

Edremit Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz Diker, ziyarette tarımsal üretim sorunlarının yanısıra Edremit Körfezinde zeytinyağında yaşanan taklit ve tağşiş konusunun da aktarıldığını söyledi.

Diker yaptığı konuşmada; Edremit Körfezinde zeytinyağında yaşanan taklit ve tağşişin boyutların her geçen gün daha da büyüdüğü ve bu konunun bu mevzuatlar kapsamında bir türlü önüne geçilemediğini ifade etti.

Önüne geçilebilmesi için muhakkak yeni bir düzenlemenin (Gıda Polisi) yapılması gerekliliğinin üzerinde durulduğunu dile getiren Diker, yapılacak böyle bir düzenlemenin hem üreticiyi, hem markalı satıcıyı ve en önemlisi de tüketicinin sağlıklı ürünle buluşmasının önemini dile getirdiklerini söyledi.

Diker: “Önümüzdeki süreçte kendisinin de bu konuda konunun takipçisi olacağını ve desteğinin sözünü aldık. Misafirperliği için kendilerine teşekkür ederiz.” dedi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments