Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriEDRENİT’İN YENİ LEZZET DURAĞI AÇILDI

EDRENİT’İN YENİ LEZZET DURAĞI AÇILDI

-

Balıkesir’in Edremit ilçesinde aile işletmesi olarak faaliyetine başlayan ilçenin yeni bir lezzet durağı Kavurmacı Nuri Amca, açıldı.

 Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Lokantacılar ve Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Aykut Dürüst, Edremit Zeytin Üreticileri Federasyonu Başkanı Mehmet Hakkı Semerci’nin katılımıyla Selçuk Ünsal’a ait Kavurmacı Nuri Amca işletmesinin açılış kurdelası kesildi.

Açılışta konuşan Edremit Belediye Başkanı Selman HAsan Arslan, ilçede yeni açılan işletmelerin Edremit’in büyüyüp geliştiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Arslan: “Günümüzde en önemli şey beslenme, gıda. Dolayısıyla da güzel kavurma yapan bir yerin de kazanılması bizim için ayrıca bir mutluluk meselesi. İlçemize çok güzel bir müessese kazandıran Selçuk beye çok teşekkür ediyorum. İşlerinde bol ve helalinden kazançlar diliyorum. dedi.

Edremit Lokantacılar ve Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Aykut Dürüst de, gıda sektörünün çok önemli bir sektör olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Günün ilk ışıklarıyla açılıp gecenin son ışıklarına kadar devam eden zor bir sektördür. Yeni bir branş olarak da bölgemize çok ciddi bir katkı koyacak olan kavurmacıya hayırlı olsun diyorum. İnşallah güzel günlerde Edremit faydalanır buradan.”

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından dualar ile hizmete açılan Kavurmacı Nuri Amca, kuyumcular çarşısının üst kısmında Semercioğlu Zeytinciliğin karşısında müşterilerini kabul etmeye başladı.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete