Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün Seçtikleriİtfaiye, Susurluk Ticaret Borsası Deposundaki Yangına Hızlı Müdahale Etti

İtfaiye, Susurluk Ticaret Borsası Deposundaki Yangına Hızlı Müdahale Etti

-

Susurluk Ticaret Borsası deposunda çıkan yangın, Balıkesir İtfaiyesi Susurluk Grup Amirliği ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Susurluk ilçesinde bulunan ve ticari faaliyetlerin yoğun olduğu Susurluk Ticaret Borsası deposunda bugün akşam saatlerinde yangın çıktı. Neyse ki, Balıkesir İtfaiyesi Susurluk Grup Amirliği’ne bağlı ekipler, olaya hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını kontrol altına almıştır.

Yangının başlama nedeni henüz belirlenememiş olsa da, görgü tanıkları dumanların yükseldiğini ve alevlerin depo içerisinde hızla yayıldığını bildirdiler. Depoda bulunan malzemelerin de yanmaya başlamasıyla yangın büyümeye başladı ve hızla kontrol edilemez hale geldi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Balıkesir İtfaiyesi Susurluk Grup Amirliği ekipleri, yangına anında müdahale etmek için çalışmalara başladı. Ekipler, yoğun duman altında ve zorlu şartlar altında yangınla mücadele ettiler. İtfaiye erleri, yangının diğer bölgelere sıçramasını önlemek için büyük bir özveriyle çalıştı.

Yangın söndürme çalışmaları uzun süre devam etti ve itfaiye ekiplerinin kararlı çabaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangının tamamen söndürülmesi için soğutma çalışmalarına da başlandı.

Neyse ki, yangın sırasında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Ancak, depoda bulunan bazı ticari malzemeler ciddi zarar gördü. Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek üzere soruşturmanın başlatıldığını açıkladılar.

Susurluk Ticaret Borsası yetkilileri, Balıkesir İtfaiyesi Susurluk Grup Amirliği’ne ve diğer tüm ilgililere hızlı müdahaleleri için teşekkürlerini ileterek, daha büyük bir felaketin önlenmesine yardımcı oldukları için minnettar olduklarını belirtti.

Balıkesir İtfaiyesi Susurluk Grup Amirliği’nin gösterdiği profesyonel ve etkili müdahale sayesinde yangın kontrollü bir şekilde söndürülerek daha fazla zarar engellendi. Vatandaşlar da acil durumlarda itfaiye ekiplerine hızlıca haber vermeleri gerektiğini bir kez daha hatırlatıldılar.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete