Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriVali Ustaoğlu İlk Ders Zilini Çaldı

Vali Ustaoğlu İlk Ders Zilini Çaldı

-

Vali İsmail Ustaoğlu 2023-2024 eğitim-öğretim yılının açılışı dolayısıyla Altıeylül İlçesi Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulunda düzenlenen törene katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşması yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı “İnsan eğitimle dünyaya gelmez fakat hayat boyu öğrenerek bir yaşam sürer.”

Vali Ustaoğlu, “Tedbirlerimizi Aldık”

Vali İsmail Ustaoğlu programda yaptığı konuşmada, “İlimizde bugün itibariyle 190 bin öğrencimiz ve 16 bin 600 öğretmenimizle bin 25 okulumuzda eğitim-öğretimimize başlamış bulunmaktayız. Güvenlik güçlerimizle ve milli eğitim camiamızla gerekli hazırlıkları ve değerlendirmelerimizi yaptık. Yavrularımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde eğitimine devam etmeleri için gerekli tedbirlerimizi aldık. Bunun yıl boyunca takibini ve denetimini yapacağız. İlimizde taşımalı eğitim gören yavrularımızın da sağlıklı ve güvenli bir şekilde okullarına ulaşmaları için denetimlerimiz olacak. Tüm okullarımızda irtibatlı polislerimiz var. Bununla ilgili değerlendirmelerimizi yaptık. Yıl boyunca okullarımızda çocuklarımızı rahatsız edecek durumlara karşı, başta okul çevreleri olmak üzere her türlü denetim ve takip yapılacak. Yeter ki yavrularımız emniyetli ve huzurlu bir biçimde eğitim ve öğretimlerine devam etsinler” şeklinde konuştu.

Programın devamında Vali İsmail Ustaoğlu 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk zilini çaldı. Zilin çalmasıyla sınıfları dolduran öğrencileri ziyaret eden Vali Ustaoğlu ve beraberindekiler öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete