Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriBUBYO OTEL ÇALIŞANLARINA HEDİYE PAKETLERİ DAĞITILDI

BUBYO OTEL ÇALIŞANLARINA HEDİYE PAKETLERİ DAĞITILDI

-

Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Eğitim ve Uygulama Tesisi (BUBYO Otel)’nde görev yapan personele Okul Yönetimi tarafından hediye paketleri verildi.
Yoğun bir sezon geçiren BUBYO Otelde görev yapan personele verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eden Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İLBAN; “Sezonu çok yoğun geçirdik. Personelimiz bu yoğunluğu kıt imkanlarla en iyi şekilde hizmet etti. Çok şükür herhangi bir sorun yaşamadık. Misafirlerimize en iyi hizmeti verebilmek için canhıraş bir şekilde çalıştık. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan böyle de çalışmalarımıza bu motivasyonla devam edeceğiz. Paydaşlarımızın hazırladığı hediye paketlerini çam sakızı çoban armağanı olarak kabul ediniz. Ayrıca bu güzel paketleri hazırlayan tüm paydaşlarımıza da hasetten teşekkür ediyorum.” dedi.
Dekanlık makamında gerçekleşen hediye takdimine Dekan yardımcıları Doç. Dr. Ali SOLUNOĞLU ile Doç Dr. Oğuzhan DULGAROĞLU, Otel Koordinatörü Nurettin BÜYÜKBAŞ ve Fakülte Sekreteri Ahmet ÖZCAN da hazır bulundu. Otel çalışanları Fakülte Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İLBAN’ın elinden hediyelerini aldıktan sonra program sona erdi.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete